Szállítás és fizetés

1. Szállítási lehetőségek

FOXPOST Csomagpontra: 1200 Ft

Rendelési érték FoxPost csomagküldés 20.000 Ft felett ingyenes.

Országszerte 158 automata áll rendelkezésre a csomag átvételére. 3 napig őrzik küldeményed. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan meghosszabbodik az átvételi határidő. Vedd át a csomagod, amikor Neked a legkényelmesebb!

Csomagpont keresés: https://foxpost.hu/csomagautomatak

GLS házhoz szállítással: 2600 Ft

Rendelési érték 20.000 Ft felett ingyenes.

A címzett emailben és SMS-ben kap értesítést, hogy mikor számíthat a futár érkezésére. A küldemények kiszállítása két munkanapon belül 8:00-17:00 óra között történik.

Amint a kifizetés megtörténik a rendelésre, legkésőbb 7 napon belül elküldjük az egyedi, Nektek készített terméket. Minden megrendelt terméket kézzel készítünk el, ezért tudjuk garantálni azok minőséget.

2. Fizetési lehetőségek

Banki átutalás: A termékek ellenértékét közvetlen banki utalás útján is kiegyenlítheted. Ha ezt választod, akkor a rendelés véglegesítése után 5napon belül rendezd a megrendelés végösszegét. Az átutaláshoz szükséges adatok (melyeket a rendeléskor is pontosan megküldünk a visszaigazoló emailben):

Forint számla:
Szabó Tekla

OTP Bank Nyrt.

11773494-00617053

Utánvét: Ha a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd rendezni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot. Ez futárszolgálattal történő szállítás esetén pluszköltséggel jár.